Weblog maken
Zoeken


Home Loggy in Loggy starten Top 100 Forum Meer
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Avondjurken
Avondjurken

Cheap Formal Dresses
Cheap Formal Dresses

Prom Dresses Canada
Prom Dresses Canada

Fairyin.nl
Fairyin.nl

Prom Dress
Prom Dresses


Homecoming Dresses
Homecoming Dresses

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

De opkomst van de verhuur-outfit


Op zoek naar een jurk dit feestseizoen, maar financiert niet helemaal dezelfde verwachtingen?

Je zou erger kunnen doen dan je droomoutfit te huren.
Aussie start-up, GlamCorner, ligt op schema om tegen het einde van dit jaar AUD $ 50 miljoen dollar aan designer-mode om te zetten - met duizenden vrouwen die naar het internet gaan om designer-spullen te huren die ze anders nooit zouden kunnen betalen.
FEMAIL sprak met GlamCorner om uit te vinden wat de top vijf jurken nu op de site zijn - om u te helpen inspiratie te geven in december.

Als eerste op de meest geleende lijst van GlamCorner is een dwaze stropdas-playsuit van het populaire Australische label Zimmermann.

Terwijl het gedetailleerde bloemenontwerp voor $ 650 verkoopt, kost het slechts $ 119,20 om vier dagen op GlamCorner te huren.

Elders kost een soortgelijke met bloemen beladen outfit, de Oh Oh-jurk van Alice McCall, slechts $ 95,20 om te huren, terwijl het je $ 590 zou kosten om te kopen.

De site benadrukte ook een felgele Thurley-mini-jurk als een van de uitverkochte stijlen - die voor $ 649 wordt verkocht en op Glamcorner voor $ 119,20.
Het label Self Portrait kreeg ook een kijkje, via de Guipure Frill Mini-jurk in het blauw (adviesprijs van $ 500, $ 95,20).

Eerder sprak hij met FEMAIL over de opkomst van Glamcorner en andere kledingverhuursites, mede-oprichter van het bedrijf, Dean Jones: 'GlamCorner is in wezen de deeleconomie die voldoet aan de kasten van mensen.
'Er is een enorme honger naar dingen zoals die daarbuiten. Instagram en de opkomst van sociale media hebben zeker bijgedragen - klanten halen niet zoveel kilometers uit hun outfits als vroeger.
'Maar we trekken ook vrouwen aan die op zoek zijn naar die' een-na-n-jurken 'waar ze later moeite mee zouden hebben als ze zouden worden gekocht.
'We gaan niet echt voor de dagelijkse dingen, maar kiezen voor die ongelooflijke items die reguliere Australische vrouwen willen dragen, en geven vrouwen toegang tot labels en kleding die ze anders misschien niet zouden kunnen betalen.'
27 November 2017 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60